KONCEPTET

Konceptet Barberskole stammer ud fra en tanke om, at både klipning og barbering er en kunstart, som kun få mestrer til perfektion. Med den kompetente viden jeg besidder, har jeg derfor et ønske om at videregive brugbare læringsmetoder til kommende barbers.

Øvelse gør MAGIC

Som det er med alle andre former for kunst, gør øvelse mester og i dette fag, er det ingen undtagelse. Træning og øvelse er nøglen til succes. Hvis du ønsker at blive dygtig og få glade kunder, kræver det at der lægges stor vægt på det praktiske arbejde, der er i at lære at mestre et håndværk.

Seriøsitet er vejen frem

Det skal være sjovt at lære noget nyt, og i min barbershop er stemningen altid i top. Jeg forventer dog samtidig, at mine studerende tager deres kursusforløb og arbejde seriøst.

Derfor er det vigtigt at man er indstillet på, at møde op med en god arbejdsmoral og et godt humør. På den måde kan vi sammen skabe de bedste rammer for, at du lærer så meget som muligt og at alle vores kunder forlader butikken med et smil.

Historien om barbershops

Godt håndværk går aldrig af mode. Og barbershops har faktisk eksisteret helt tilbage til det gamle Egypten. Dengang udførte barberen dog både operationer og tandlægebehandlinger – det overlader vi dog idag til fagfolk og så tager vi i barbershoppen os af hverdagens luksus med kyndigt arbejde og forkælelse for frisurer og skæg.

Er du på udgik efter byens bedste barbershop, så lover vi dig en helt unik oplevelse, hvad end du er gentleman, hipster eller menig mand.
Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Mr. Magic.

Betaling

Som depositum, skal der ved kurset MAGIC 2.0 betales 5.000 kr. ved indmeldelsen, hvorefter du betaler restbeløbet den dag du begynder på dit forløb i min barbershop.

MAGIC

Den samlede pris for dette kursus, inklusiv materiale-startpakke er i alt: 13.995 kr inkl. moms.

Læs mere

MAGIC 2.0

Den samlede pris for dette kursus, inklusiv materiale-startpakke er i alt: 34.995 kr. inkl. moms

Læs mere

Jeg vil gøre opmærksom på at tilmeldingen er bindende, samt at depositummet ikke kan refunderes.

Lyder det som noget for dig?

Du er altid mere end velkommen til at kigge forbi barbershoppen til en uforpligtende snak. Du kan også altid udfylde formularen nedenfor, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Den samlet pris for kursusforløbet samt materialerne er kun:

Betaling

Som depositum, skal der ved kurset MAGIC 2.0 betales 5.000 kr. ved indmeldelsen, hvorefter du betaler restbeløbet den dag du begynder på dit forløb i min barbershop.

MAGIC

Den samlede pris for dette kursus, inklusiv materiale-startpakke er i alt: 13.995 kr inkl. moms.

Læs mere

MAGIC 2.0

Den samlede pris for dette kursus, inklusiv materiale-startpakke er i alt: 34.995 kr. inkl. moms

Læs mere

Jeg vil gøre opmærksom på at tilmeldingen er bindende, samt at depositummet ikke kan refunderes.

CERTIFICERING

Når du har gennemført dit kursus hos Mr. Magic, får du et fint diplom på din gennemførsel.

Tag kurset og få et certifikat

Med et gennemført kursus hos Mr. Magic får du udover de mange brugbare kompetencer også et personligt certifikat.

Et Certifikat indikerer din seriøsitet omkring det kursus du har gennemført, men det viser også dine fremtidige kunder, at du nu er en dygtig barber.

Med et certifikat hos Mr. Magic, har du bestået danmarks første barber-skole.

Tillykke!