Er du model?

Hos Mr. Magic mangler vi altid modeller i forbindelse med mine elevers læringsforløb. Vi sætter en dyd i vores håndværk og er derfor ikke tilfredse før du er – Så kom forbi og få en barber oplevelse i særklasse!

Det er naturligvis GRATIS at være model.

BLIV MODEL

Bliv model hos Mr. Magic

Behandlinger hos Mr. Magic

Alle behandlingerne der bliver udført af Mr. Magic’s elever, er under opsyn af en professionel underviser.

Elevernes vigtigste opgave er at skabe et resultat du er glad og tilfreds med. Derfor har jeg meget store forventninger til dem og deres måde at håndtere kunder på. Hvis du på nogen måde er utilfreds med vores service eller på anden vis har noget at drøfte med os, så lad os tale om det inden du forlader salonen.

** OBS! Vær opmærksom på, at du skal sætte lidt ekstra tid af til en elevbehandling, da det kan tage lidt ekstra tid, når nye teknikker skal indlæres.

Book en tid

Behandlinger hos Mr. Magic

GRATIS KLIPNING

Som model er din klipning naturligvis GRATIS.

DEN SAMME KVALITET

Alle elever bliver superviseret af Mr. Magic og derfor garanterer vi altid samme kvalitet.

TILMELD DIG SOM MODEL

Kunne du tænke dig at blive model? Det eneste du skal er, at udfylde formularen nederst på siden.